SCHOONHEID

In onze salon bieden wij exclusieve behandelingen aan die gebaseerd zijn op
huidtherapie. Dat wil zeggen dat er technieken worden toegepast die de huid
niet alleen intensief verzorgen, maar ook daadwerkelijk verbeteren. U kunt dan
denken aan het verbeteren van de fijne lijntjes, grove poriën, Rosacea, bepaalde
vormen van Acne en o.a. verminderen van hyperpigmentatie. Door de techniek,
intensiteit, samenstelling en doseringen van de ingrediënten zijn deze
behandelingen zeer effectief en niet te vergelijken met een reguliere
schoonheidsbehandeling. Maxifiek werkt hierbij exclusief met de professionele
producten van het Amerikaanse IMAGE SKINCARE. Deze zijn in winkels of
parfumerie niet vrij te verkrijgen.

AANBIEDINGSACTIE

 U betaalt nu slechts € 49.95 voor een intake gesprek met uitgebreide huiddiagnose én eerste behandeling van 2uur! Bij een volledige kuur van 6 behandelingen krijgt u daarnaast de laatste behandeling gratis!

FACIALS 

Bij deze schoonheidsbehandeling wordt de huid intensief gereinigd, gemasseerd en verzorgd met een masker op basis van huid therapeutische producten. Doordat de dosering en behandeling wordt aangepast aan een individueel behandelplan is de behandeling zeer effectief en het resultaat optimaal.

PEELINGS

 Bij de intensieve peeling stellen we een INDIVIDUEEL behandelplan op. Dat richten wij dan speciaal op verbetering van de problemen die U als meest urgent ervaart. Er wordt gestart met een intake gesprek waarin de gehele procedure wordt uitgelegd, een huiddiagnose wordt gesteld en een eerste uitgebreide 4 lagen peeling plaatsvindt. U zult dan meteen al het grote verschil ervaren met een reguliere gezichtsbehandeling die niet op huidtherapie is gebaseerd. Vervolgens wordt gekeken welke producten het beste bij U passen en kunt u beslissen of u de gehele kuur van 6 behandelingen wilt voltooien. In de 6 peelings die daarna volgen wordt er steeds een laagje dieper gepeeld. Daarnaast worden er extra individuele “enhancers” toegevoegd om het voor U optimale resultaat te verkrijgen. Het voordeel van deze kuur in stappen is dat u gewoon normaal voor de dag kunt komen!